Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 18-i ülésén az alábbi személyre szóló határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB I

Luiz Felipe Ventura Dos Santos (Kisvárda), mert a Kisvárda–Diósgyőr mérkőzésen sportszerűtlen magatartást tanúsított, amikor a hazai csapat gólja után a kapuja mögötti vendégszektor felé fordult és ugrálva, karjaival gesztikulálva hergelő mozdulatokat tett a vendégszurkolók felé, írásbeli megrovásban részesült.

Magyar Kupa

Nikolic Marko vezetőedző (MOL Vidi), mert a játékvezető ítélete ellen szóval és mozdulattal sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért a kispadról elküldték, majd a technikai zónát vonakodva hagyta el, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A Vidi edzője a bíróról a kupameccs után: “Mi sosem kérünk extra elbánást, a mi klubunk nem szokott panaszkodni, de…”

Brockhauser István edző (MOL Vidi), mert a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető működésére negatív kijelentést tett, amelyet az öltözőfolyosón újból megismételt, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni eltiltás

Juhász Roland (MOL Vidi) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltás.