Továbbra sem tisztázott a támadó, Stefan Scepovic ügye a Bajnokok Ligája rájátszására készülő MOL Vidi FC-nél. A székesfehérváriak télen igazolt támadója az elmúlt időben a korábbinál jóval kevesebb játéklehetőséget kapott, a Malmö elleni visszavágón pedig a keretbe sem került be fegyelmezési céllal.

Ciprusi sajtóhírek szerint távozhat a légiós Székesfehérvárról, ugyanis a Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL Nicosia szeretné leigazolni a szerb futballistát.

Azt írják, Stefan Scepovic az első számú kiszemelt az APOEL csatárposztjára, és hozzáteszik, hogy a 28 esztendős játékos korábban a Sporting Gijon és a Getafe együttesében is szerepelt, 2018 tavaszán pedig 14 bajnokin hat gólt szerzett az akkor még Videoton néven bajnoki címet szerző székesfehérváriaknál.

Az APOEL ciprusi bajnokként a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhatott, de ott kiesett, az Európa Ligában viszont egy lépés választja el a főtáblától. A hírek szerint az Olaszországban futballozó Balogh Norbertet is szeretnék leigazolni.