Az észak-amerikai labdarúgó bajnokságban (MLS) szereplő Columbus Crew bejelentette Milos Degenek érkezését. Az előző szezon 9. helyén végzett csapat 2+2 éves szerződést kötött a 27 éves ausztrál középhátvéddel.

Mindez azért említésre méltó, mert sajtóhírek szerint Degeneket egy meg nem nevezett török csapat, valamint a MOL Fehérvár is csábította – olvasható a mozzartsport.com oldalán. A portál szerint a székesfehérvári klub 600 ezer eurós fizetést is ajánlott neki – arra nem tér ki a honlap, hogy ez az elsőre hihetetlennek (legalábbis erősen túlzónak) tűnő ajánlat egy vagy két, esetleg még több évre szólt volna -, de a játékos végül az MLS-be írt alá, ahol februárban indul a következő bajnoki idény.

Pályafutása során Degenek Németországban játszott a Stuttgartban, az 1860 München-ben, a japán Urawában és a szaúd-arábiai Al Hilalban is. A legutóbbi három szezont a szerb Crvena Zvezda csapatánál töltötte, melynél három bajnoki címet és a Szerb Kupát is nyert. Emellett a 2018/19-es szezonban szerepelt a klubbal a Bajnokok Ligája csoportkörben is.

Sajtóhír: Ha beválik a Vidi új igazolása, klubrekordért szerződtethetik – a kölcsönért is fizettek