Kedd este beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár FC 2-2-re végzett a szlovén másodosztályban szereplő NK Nafta Lendva elleni, büki edzőmérkőzésen. A Vidi így továbbra is nyeretlen maradt – igaz, veretlen is – a nyári felkészülési szezonban, hiszen zsinórban a negyedik mérkőzése ért véget döntetlennel.

A lefújást követően Márton Gábor vezetőedző az elégedetlenségének adott hangot a klubhonlapon.

– A vihar volt ma a legkisebb problémánk. A játékosok mentek előre, hajtottak, de nem igazán volt minőség a játékunkban. Az ellenfelünk az egész mérkőzésen kétszer jutott el a kapunk elé, azonban ezekből a helyzetekből rendre gólt szerzett. Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk, a koncentrációnk ma nem volt megfelelő. Hiányoztak a minőségi megoldások, hogy ez most a fáradtság számlájára írható, vagy egyelőre nem merünk úgy futballozni, ahogy tudunk, ezt még nem tudom megmondani. Hiába töltöttük szinte a teljes játékidőt az ellenfél térfelén, nem jöttek a megfelelő megoldások. A befejezések szempontjából egyelőre nem nézünk ki jól – nyilatkozta a Vidit irányító Márton.

A fehérváriak szombaton két mérkőzéssel folytatják a felkészülést, délelőtt 10-kor az Újpest FC-t látják vendégül a MOL Aréna Sóstóban, délután 17:45-kor pedig a Slavia Praha ellen játszanak Ausztriában.