Görög sajtóhírek szerint a Mezőkövesd Zsóry FC élénken érdeklődik a görög élvonalban szereplő Apollon Szmirnisz támadója, Nikolaosz Ioannidisz iránt. A korábban Diósgyőrben is megfordult csatárral kapcsolatban azt írja a sportime.gr, hogy az NB I-es csapat hajlandó is kifizetni a szerződésében szereplő 100 ezer eurós kivásárlási árat, ám egyelőre az kérdés, hogy a 26 éves játékos hajlik-e a váltásra.

A lap arról is beszámol továbbá, hogy az Apollon Szmirnisz is szívesen foglalkoztatná továbbra is Ioannidiszt, ennek érdekében pedig meg is kezdődtek vele a tárgyalások az új szerződéséről, amiben az eddigiektől kedvezőbb anyagi feltételeket biztosítanak a számára.

Ioannidisz a 2017/18-as idényben 30 NB I-es találkozón lépett pályára a DVTK-ban, ezeken 5 gól és 4 gólpassz volt a mérlege, míg a 2018/19-es szezon elején további öt meccs jutott neki, mielőtt távozott volna a portugál Marítimóhoz.

FRISSÍTÉS: Pár órával cikkünk megjelenése után az Apollon Szmirnisz hivatalos felületein bejelentette, hogy Nikolaosz Ioannidisz 2022. június 30-ig meghosszabbította szerződését a görög klubnál.

K.O.: A Diósgyőr volt csatárát hordágyon kellett összeszedni a pályán – videó