Könnyen előfordulhat, hogy komolyabban megerősödhet a Mezőkövesd Zsóry FC játékoskerete a téli átigazolási időszakban. Azt korábban már megírtuk, hogy a borsodiak november elején kinevezett vezetőedzője, Pintér Attila kiszemelte a Ferencváros két mellőzött magyar válogatott játékosát, de nem csak ők szerepelnek a kiszemeltek listáján, főleg azért, mert nem tudni, a felmerülő jelöltek közül végül kit sikerül megszerezni a téli átigazolási időszakban (hiszen nem csak a játékosokkal, de azok klubjaival is dőlőre kell jutni).

Úgy értesültünk, hogy Pintér Attila szívesen dolgozna együtt

két korábbi játékosával, akik jelenleg a Diósgyőr futballistái. A kiszemelt Márkvárt Dávidot és Molnár Gábort is jól ismerheti Pintér,

hiszen előbbivel a Puskás Akadémiánál, utóbbival pedig Mezőkövesden és Felcsúton is dolgozott együtt korábban.

Úgy értesültünk, hogy Mezőkövesdről távozhat többek között a fehérorosz Aliaksandr Karnitski, valamint az ukrán védő, Andriy Nesterov is, őket akár cserealapként is bevonhatják a Diósgyőrrel folytatott tárgyalásokba – azt egyelőre nem tudni, a miskolciak számára ez megfelelő lenne-e.

A keret további átalakulása érintheti a Mezőkövesd két magyar védőjét, a válogatott Guzmics Richárdot, valamint Jagodics Márkot – ők távozhatnak, valamint az ukrán kapustól, Danilo Riabenkótól is elköszönnek Alekszics Branimir, a szerb hálóőr érkezése után.

NB I: Csak három magyar játékos fért be a forduló válogatottjába – itt a csapat