I. félidő:

A Mezőkövesd kezdte jobban a mérkőzést, az első percben Nagy Dániel éles szögből a kapufát találta el. Veszélyesebben játszottak a hazaiak, aminek a 20. percben lett meg az eredménye: a paksi védők nem tudtak felszabadítani, Karnitski pedig 22 méterről nagy gólt lőtt a jobb felsőbe (1-0).

Nem sokkal később Berecz jobb külsővel a bal kapufát találta el.

A 37. percben 11-eshez jutottak a vendégek, miután Nesterov buktatta Sajbánt a 16-oson belül. A büntetőt Ádám Martin értékesítette (1-1)

A Paks azonban nem örülhetett sokáig, a 39. percben ugyanis hátul megint határozatlan volt Bognár György csapata, Besirovic pedig 11 méterről a bal sarokba helyezett (2-1).

II. félidő:

A második félidő elején egy perccel a beállását követően Vutov növelte a kövesdiek előnyét 8 méterről (3-1).

A paksiak azonban nem adták fel, Ádám egy szöglet után közelről szépített (3-2). Ekkor fölényben játszott a zöld-fehér csapat, Haraszti tekerése például alig ment mellé.

A 80. percben azonban a Mezőkövesd lezárta a mecset: egy szöglet után Pillár lőtt, de először még védett Hegedüs, a duplázást azonban a léc alá vágta a védő (4-2). Ezzel azonban még mindig nem volt vége, Bognár István egy remek lövéssel büntetett meg egy hazai védelmi kihagyást (4-3) és a rohamozó paksiak játékában még az egyenlítés is benne volt.

Az végül azonban elmaradt, 4-3-s sikerével a Mezőkövesd kissé fellélegezhet, hiszen távolabb került a kiesőzónától, a Paks pedig egyelőre maradt az 5. pozícióban az OTP Bank Ligában.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Mezőkövesd – Paks 4-3 (Karnitski 20., Besirovic 39., Vutov 52., Pillár 80., ill. Ádám M. 37., 57. – az elsőt 11-esből, Bognár I. 93.)

A meccs közvetítése percről percre itt! 

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Nesterov, Vadnai – Besirovic, Berecz, Cseri, Karnitski – Serderov, Nagy D.

Paks: Hegedüs – Osváth, Böde, Szélpál, Gévay, Szabó – Bognár, Balogh, Bertus – Ádám, Sajbán

Később:

17:00: MTK Budapest – Diósgyőr – élőben itt!