Mint ismeretes, a Mezőkövesd és a MOL Fehérvár első kupaelődöntőjének hajrájában kiállította a hazaiak vezetőedzőjét, Kuttor Attilát Farkas Ádám játékvezető reklamálás miatt.

Egy félreérthető mondat miatt kaptam a piros lapot, ha esetleg emiatt nem ülhetek le a kispadra a visszavágón, azt is meg fogjuk majd oldani – nyilatkozta a borsodiak trénere a mérkőzést követő sajtótájékoztatón így nyilatkozott.

Nos, a mezőkövesdiek valóban megoldották, hiszen eltiltott vezetőedzőjük nélkül, Tóth Mihály másodedző vezetésével ejtették ki a 2-2-s fehérvári visszavágón ellenfelüket, ezzel történetük során először jutottak a Magyar Kupa fináléjába. Úgy tűnt azonban, hogy a Budapest Honvéd elleni, jövő heti (immáron szurkolók előtt megrendezésre kerülő – a részletek itt!) döntőn sem Kuttor irányíthatja majd a matyóföldieket, hiszen eredetileg kétmeccses eltiltást kapott piros lapja miatt.

A Mezőkövesd azonban fontos bejelentést tett csütörtökön, az ügy kapcsán:

“Kuttor Attila irányítja csapatunkat a kupadöntőn! Miután ma délben meghallgatta mesterünket az MLSZ fegyelmi bizottsága, enyhítette korábbi döntését. Így a kupaelődöntőn rárótt piros lap következményeként Kuttor Attila mégsem 2, hanem egy mérkőzés-eltiltást, továbbá pénzbírságot kapott büntetésként. Vezetőedzőnk tehát a kispadról fogja vezényelni labdarúgóinkat június 3-án, 20 órától a Puskás Arénában. Hajrá, Mezőkövesd!” – írta a Borsod megyei gárda klubhonlapja.