A Mezőkövesd koronavírus-járvány utáni szünetet követően zsinórban ötödik bajnokiján maradt nyeretlen. A matyóföldiek legutóbb hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedtek a Honvéd ellen az NB I 29. fordulójának nyitómérkőzésén pénteken.

A kövesdiek csapatkapitányát, Cseri Tamást érthetően frusztrálja, hogy helyzeteket is kidolgoztak, amiket viszont nem sikerült értékesíteniük. A 32 éves játékos elmondta, mi okozhatja a csapat eredménytelenségét.

Mindenkinek össze kell kapnia magát, főleg fejben. Játékban úgy érzem, a csapat azt csinálja, amit kell. De úgy néz ki, többet kell tennünk azért, hogy szerencsénk legyen, és néha nekünk is befelé pattanjon a labda. Ha az egész éves teljesítményünket nézzük, akkor jól szerepelünk. Nyilván most hullámvölgybe kerültünk, most minden kifele pattant nekünk. Ezt valamilyen úton-módon meg kell változtatnunk. Nem tudom, talán talán el kellene mennie templomba az egész csapatnak, és akkor hátha ott megváltozik valami – értékelt a középpályás a lefújás után az M4 Sport kamerája előtt.

A Mezőkövesd 29 forduló alatt 46 pontot szerzett, és a harmadik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján.

Kuttor: “Saját magunkat verjük meg meccsről meccsre”; Pisont: “Nem akarjuk mindig megnehezíteni a dolgunkat” – edzői értékelések