November elején a csakfoci.hu is megírta, hogy többek között Eppel Márton esetében is úgy döntöttek a Budapest Honvédnál, hogy ugyan továbbra is az első csapattal edzhet, de a meccskeretbe egy ideig nem kerül be, így tehát a korábbi NB I-es gólkirály az elmúlt öt bajnokin még csak a kispadra sem ülhetett le.

Honlapunk úgy értesült, ennek következtében könnyedén előfordulhat, hogy a 8-szoros magyar válogatott játékos a januári átigazolási időszakban csapatot válthat.

Úgy tudjuk, hogy Eppel egyik legfőbb kérője a Mezőkövesd Zsóry FC, ahol a támadó újra együtt dolgozhatna korábbi kispesti edzőjével, Supka Attilával.

A csakfoci.hu továbbá úgy tudja, szintén felmerült a borsodi csapatnál a Paks jobbhátvédjének, Kulcsár Dávidnak szerződtetése, aki kevés lehetőséghez jutott a most futó idényben, csupán öt mérkőzésen lépett pályára, valamennyi alkalommal csereként. A középpálya és a támadósor szélén is bevethető játékos szintén kiszemelt a III. Kerületi TVE-nél is, értesüléseink szerint nagyobb eséllyel az óbudaiaknál folytathatja a korábban a Ferencvárosnál és a Vasasnál is megfordult futballista.

NB I: Ő az év magyar felfedezettje a tulajdonosoknál és a vezetőknél – exkluzív