Vasárnap csatlakozott a kisvárdai csapathoz, sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton,

majd hétfőn aláírta szerződését a szerb Lazar Cirkovic

– számolt be az új igazolásról hétfő kora délután az NB I-es klub hivatalos oldala.

A klubhonlap kiemeli, hogy a Kisvárda hátsó alakzata erősítésre szorult, miután Niko Datkovicra combizom-sérülés, Rubus Tamásra pedig sérvgyanú miatt nem számíthatnak hetekig, valamint az ősszel hasizomfal-műtéten átesett Anton Kravcsenko teljes felépülése is odébb van még.

A 28 esztendős, nisi születésű, 192 centis játékos legutóbbi klubja az izraeli Maccabi Netanya volt, de előtte játszott a Rad Beograd (2008-2014), a 10-szeres szerb és 17-szeres jugoszláv bajnokcsapat Partizan Beograd (2014-2018) és a svájci Luzern (2018-2020) színeiben. Az egyik leghíresebb szerb klub, a Partizan játékosaként kétszeres bajnoknak (2015, 2017) és egyszeres kupagyőztesnek (2017) valamint kilencszeres U21-es szerb válogatottnak vallhatja magát.

– Az első benyomásaim nagyon kedvezőek, úgy látom, minden adott ahhoz, hogy csak a futballra tudjak koncentrálni – mondta a szerződése aláírását követően Lazar Cirkovics, aki tehát új csapattársai közül együtt ünnepelheti majd a névnapját Lazar Zlicsiccsel. – A kisvárdai csapat mindkét szerb játékosát, Szlobodan Szimovicsot és Lazar Zlicsicset is jól ismerem, hívtam őket, mikor befutott a klub ajánlata, és mindketten megnyugtattak, jó helyre kerülök. Az izraeli karrieremnek a koronavírus vetett véget, az összes külföldi labdarúgónak haza kellett utaznia. Fél éve nem léptem pályára, többnyire egyedül edzettem, így kell egy kis idő, míg utolérem magam. A Mezőkövesd ellen még nem biztos, hogy bevethető leszek, de bízom benne, hogy utána a Fehérvár és a Ferencváros ellen már szerephez juthatok új csapatomban.

Kleinheisler aligha lesz a Diósgyőré, az új Honvéd-igazolást kint már bejelentették – hazai átigazolási hírek