Honlapunk információi szerint nagy esély mutatkozik arra, hogy Kisvárdán folytatja pályafutását a montenegrói-albán kettős állampolgárságú Driton Camaj, aki legutóbb a montenegrói első osztályú FK Iskra Danilovgrad játékosa volt.

A szélsőként és csatárként is bevethető 23 éves játékos korábban megfordult az FK Lovcen, a Buducnost Podgorica és a Decic Tuzi együtteseiben is, a 2016/17-es idényben pedig bajnoki címet nyert a podgrociaiakkal.

A korábbi utánpótlás-válogatott játékos az előző idényben 25 alkalommal lépett pályára az Iskrában, ezeken a találkozókon 2 gólt lőtt. Camaj legjobb szezonja a két évvel ezelőtti volt, akkor öt találatig jutott az FK Lovcenen.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után a Kisvárda hivatalosan be is jelentette Camaj érkezését.

Eljött az idő, hogy kipróbáljam magam valamelyik külföldi bajnokságban, így kapóra jött a Kisvárda ajánlata – nyilatkozta az aláírást követően a futballista, aki tagja volt a 2019-2020-as montenegrói bajnokság álomcsapatának. – Egy percig sem gondolkodtam, amikor kiderült, hogy magyar csapat keres, hiszen tudom jól, az elmúlt években nagyon jók lettek itt a körülmények, ami sajnos Montenegróban nem adott. Bízom benne, hogy megállom majd a helyem. A célom az, hogy minél jobb teljesítménnyel segítsem minél jobb szerepléshez az új csapatomat, és azzal fel tudom majd magamra hívni a figyelmet – mondta a kisvardafc.hu-nak.

Camaj a péntek délutáni edzése előtt ismerkedhet meg új csapattársaival, és készen áll arra, hogy a szombati, a szlovák bajnokságban ötödik MFK Ruzomberok elleni szombati edzőmeccsen (kezdés 17 órakor) pályára lépjen.