Eredményes edzőtáborozáson van túl az NB I-ben 7. helyen álló Kisvárda, amely az Aalu FC és a Shauban Quena FC ellen elért győzelmekkel hibátlan mérleggel abszolválta két felkészülési mérkőzését. Mint ismert, a szabolcsiak kedden lejátszották utolsó edzőmeccsüket is Hurghadában: fölényes, 4-0-s győzelmet arattak az egyiptomi másodosztályú Shauban Quena FC ellen. A találkozót követően viszont nem volt nyugodt hazaútja az együttesnek.

Információink szerint az egyiptomi Hurghadából induló repülőgép, amely a Kisvárda labdarúgócsapatát szállította, megkísérelte a leszállást budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren kedden este, azonban vélhetően a sűrű köd miatt nem tudott leszállni. Ezért a nem túl kegyes időjárás miatt

Bécsbe irányították át őket, csak ott tudott landolni az Egyiptomból érkező gép. A járaton tartózkodókért a csapatbusz ment az osztrák fővárosba, felvette őket, és több órás, fárasztó hazautazást követen épségben hazaértek.

A Kisvárda szerda délután már újra hazai körülmények között készül a pénteki, ukrán másodosztályú FK Minaj elleni felkészülési mérkőzésre.

NB I: EL-tapasztalattal rendelkező játékos lehet a Kisvárda új igazolása – sajtóhír