A csakfoci.hu is beszámolt szombaton a Kisvárda-Mezőkövesd NB I-es bajnoki félidejében történt hatalmas balhéról, aminek következtében Bognár Tamás játékvezető két piros lapot és két sárga lapot is kiosztott.

Konfliktus azonban nemcsak a pályán volt, hanem a lefújást követően a a VIP-parkolóban is, a borsodiak csapatkapitányát, Cseri Tamást ugyanis is meglökte az egyik hazai szurkoló, valamint szóban is inzultálta  a játékos 5 éves kislánya és a terhes felesége szeme láttára.

Cseri: “Hogy történhet ilyen a kislányom és a feleségem előtt?!” – a pályán és azon kívül is bántalmazták

A balhéval kapcsolatban kedd délután közleményt adott ki a Kisvárda szurkolói csoportja, a Várkerti Vitézek, amiben kiemelik, hogy elhatárolódik az elmúlt napokban megjelent hírektől, miszerint a szurkolók bántalmazták volna Cserit. Hozzáteszik, a várdai szurkolókra soha nem volt jellemző, hogy az ellenfél játékosát bármilyen formában fizikálisan bántalmazzák,

éppen ezért, ha történt is bármilyen atrocitás, az csak a játékos és az adott ember közötti nézeteltérés miatt történhetett.

A közlemény végén megjegyzik, nem fedi a valóságot az sem, hogy ha esetlegesen történt is valami, az Cseri Tamás családjának szeme láttára történt volna.

A teljes közleményt az alábbi linken olvasható.