Január 2-án megkezdte a téli felkészülést az öt év után ismét az első osztályban szereplő Kaposvár Rákóczi FC, mely az őszi idényt a 9 ponttal a kiesést jelentő 12. helyen fejezték be. A somogyiak január 6-án, hétfőn a törökországi Antalyába utaznak edzőtáborba, ahová nem tart a csapattal négy játékos.

A klubhonlap tájékoztatása szerint Tóth Gergely Csaba, a Loki ellen 4-1-re megnyert bajnokin csereként beállva a hosszabbításban gólt szerző Tömösvári Bálint, Vanja Markovic és a nyáron a ZTE-től igazolt Aljosa Vojnovic munkáját megköszönték a vezetők.

Utóbbi labdarúgó egy súlyos sérülés miatt végleg befejezte pályafutását.

Az eszéki születésű középpályás az őszi idényben csereként játszott a MOL Fehérvár FC ellen 30, míg a Mezőkövesd ellen 58 percet kapott Waltner Róbert vezetőedzőtől.

Január hatodikán Törökországba, Antalyába utazunk edzőtáborozni, ahol három mérkőzést fogunk játszani. Egyet egy azeri első osztályú, illetve kettőt egy-egy török ellenféllel szemben. Tizenötödikén érkezünk haza, s tizenhetedikén Ausztria felé vesszük az irányt, ahol Waltner Róbert egykori csapata, a Mattersburg ellen lépünk majd pályára – mondta a rakoczifc.hu-nak Takács Róbert, a csapat technikai vezetője.