Magyarországon a téli átigazolási időszak január 15-től február 14-ig tart, az említett időpont előtt már a magyar piacon is zajlanak tárgyalások, és hivatalos bejelentések is történtek. Az öt év után ismét első osztályban szereplő Kaposvári Rákóczi eddig egy játékos szerződtetését jelentette be hivatalosan: a kétszeres lett bajnok és ugyancsak kétszeres lett kupagyőztes Igors Tarasovs-t.

A nogometplus.net és a nacional.hr egybehangzó információi szerint a fehérorosz Dinamo Minszk és a Kaposvár vezetősége mindenben megállapodott Dinko Trebotic ügyében, aki a szezon végéig kölcsönben a somogyiak színeiben folytatja pályafutását.

A széleken is bevethető középpályás kölcsönvételét a Transfermarkt is megerősíti, mely adatbázisa szerint már aláírt az NB I-ben kiesés ellen küzdő csapathoz.

Trabotic öt és félévvel ezelőtt a Videotonban is megfordult (45m/4g). Pályafutását a Hajduk Splitben kezdte, majd játszott a Lokomotiva Zagrebben és a Slaven Belupóban is – a három horvát együttesben összesen 122 tétmérkőzésen lépett pályára, 12 gólt rúgott. A horvát U21-es válogatott mezét ötször ölthette magára.

Legutóbb a Dinamo Minszk alkalmazásában állt, az idei szezonban 2 EL-selejtezőn, és ugyanennyi fehérorosz kupameccsen játszott.

Ehhez a klubhoz igazolhat a Vidi 600 milliós játékosa – kivásárolhatják a szerződéséből