Honlapunk információi szerint nemrég eldőlt, hol folytatja Hidi Patrik: úgy tudjuk, hogy a középpályás Kazahsztán felé veszi az irányt, ahol az élvonalbeli Irtysh Pavlodar játékosa lesz majd. A középpályást Törökországban tesztelték is a kazahok, majd értesüléseink szerint a megállapodás is megszületett az ügyében.

Hidi a múlt nyáron vált szabadon igazolhatóvá egy éves spanyolországi légióskodása után, majd szeptemberben visszatért nevelőklubjához, a Budapest Honvédhoz, ám a volt csapatkapitány és magyar bajnok, illetve Magyar Kupa-győztes középpályás az őszi idény végén ismét szakított a kispestiekkel, hogy a korábbi terveinek megfelelően ismét külföldön folytathassa pályafutását.

Előre nem terveztem meg, hogy csak hova, vagy csak hova nem, ez az ajánlatoktól függ majd. Jöhet bármilyen kaland. Szeretnék minél erősebb bajnokságban játszani, így minden ajánlatot ki kell vesézni, át kell gondolni. Kipróbálnám magam akár másik játékstílusban, másik rendszerben is, úgy érzem, hogy képes vagyok alkalmazkodnimondta még január elején a csakfoci.hu-nak a 28 éves játékos.

Új csapata korábban öt bajnoki címet is nyert a helyi élvonalban, azonban a novemberben véget ért idényben csak a 10. helyen végzett, így osztályozót kellett vívnia a bennmaradásért. Amit sikerrel vívott meg az FK Kyran kétszeri legyőzésével, így a következő bajnokságot is az első osztályban kezdheti meg. Hidi a jelenlegi Irtysh-keret hatodik légiósa lehet majd, annyi biztos, hogy a portugál Hugo Seco nem lesz már a csapattársa, a csatár ugyanis Kisvárdára igazolt nemrég.