Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hidi Patrikkal közös megegyezéssel szerződést bontott a Honvéd együttese. A középpályás oldalunknak nyilatkozott a szakítást követően.

Szeptember közepén írtam alá a Honvédhoz. Külföldön szerettem volna folytatni a pályafutásomat, ez továbbra is így van. A szerződéskötéskor ezt azért tudni lehetett, hogy ha úgy alakul, akkor télig maradok csak a Honvédban. Nagyon örültem neki, hogy visszajöhettem, hiszen játéklehetőségre volt szükségem. Ezt a Honvéd megadta nekem, minden meccsen kezdő voltam, ezért köszönettel tartozom a vezetőségnek, és a stábnak is.

Remélem, hogy ezzel, hogy az utolsó mérkőzéseken végig játszhattam, megnő az esélye, hogy külföldre szerződjek. Ez így volt megbeszélve.

Jövője egyelőre még eldöntetlen, de bizakodva várja az ajánlatokat.

Az egyelőre nem merült fel, hogy másik magyar csapathoz szerződjek, konkrét külföldi ajánlatot viszont kaptam. Ez még nem volt megfelelő, de bízom benne, hogy most már hogy mindenki tudja, hogy csapat nélkül vagyok, jobban felpörögnek az események.

Előre nem terveztem meg, hogy csak hova, vagy csak hova nem, ez az ajánlatoktól függ majd. Jöhet bármilyen kaland. Szeretnék minél erősebb bajnokságban játszani, így minden ajánlatot ki kell vesézni, át kell gondolni. Kipróbálnám magam akár másik játékstílusban, másik rendszerben is, úgy érzem, hogy képes vagyok alkalmazkodni.

Emellett persze nincsenek irreális céljaim, tisztában vagyok a realitásokkal. Remélem, hogy ezeken belül ismét jó helyre fogok tudni szerződni, mint ahogyan másfél éve is.

A spanyol másodosztályú Real Oviedónál eltöltött egy szezonra, illetve annak tanulságaira is kitért.

A felkészültség, és az edzések alapján ott is előre tudtam lépni, viszont olyan dolog történt, amivel nem tud az ember mihez kezdeni: egy sérüléssel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ezt leszámítva minden klappolt Spanyolországban.

Végül az elmúlt hónapok teljesítményét is értékelte.

A honvédos utolsó időszakra gondolva elmondhatom, hogy olyan volt a teljesítményem, mint az egész csapaté. Voltak jobb meccseim is, viszont a végén nem jöttek az eredmények. Minden játékosnak ugyanaz volt a problémája, kicsit visszaesett a teljesítményünk.

Három hónap után távozott a Honvéd bajnoka – hivatalos