A Budapest Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy ismét távozik a 2016-17-es szezon bajnokcsapatának alapembere, Hidi Patrik, aki közös megegyezéssel szerződést bontott a kispestieknél.

Hidi a bajnoki cím után a spanyol másodosztályú Real Oviedo játékosa lett, majd 2018 nyarán szerződést bontott a klubbal, szeptemberben pedig visszatért a Honvédhoz.

Nagy megtiszteltetés, büszke vagyok arra, hogy a Honvéddal értem el ezt. Igazából annyira nem foglalkozunk sokat ezekkel a számokkal, de azért így kétszáz felett már jól hangzik a dolog. Amikor visszatértem a Honvédhoz a nyár végén, akkor tudtam, hogy hamarosan összejöhet a kétszáz. Az én karrierem nagy része a Honvédhoz köthető, nagyon sok szép emlék fűződik ehhez az időszakhoz, ezért is vagyok büszke arra, hogy elértem a kétszáz bajnokit – mondta Hidi Patrik novemberben a jubileum kapcsán a honvedfc.hu-nak.

Hidi összesen 204 NB I-es meccsen lépett pályára a Honvéd színeiben, és 14 gólt rúgott. A 27 éves játékos a most futó szezonban tíz alkalommal játszott az NB I-ben, a Paks ellen pedig lejátszotta a 200. bajnokiját a kispestieknél, így ő lett a klubtörténelem 26. futballistája, aki eljutott idáig.

Három távozó mellett egy hosszabbított

Hidi mellett a kispestiek szerződést bontottak Deák Istvánnal, Holdampf Gergővel és Király Ákossal, valamint a 18. születésnapját január 31-én ünneplő Cipf Dominik három évvel hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését.