Mint ismeretes, közel egy hónappal ezelőtt a Budapest Honvéd FC közös megegyezéssel szerződést bontott olasz vezetőedzőjével, Giuseppe Sanninóval és stábjával. A tréner utdója ideiglenesen az eddig kétszer is beugró Pisont István lett.

Sannino a napokban TUTTOmercatoWEB-nek beszélt a távozásának körülményeiről.

Először, amikor karanténba kerültünk, a segédedzőm (Alessandro Recenti – a szerk.) azonnal vissza akart térni Olaszországba, mivel Bergamóból származik, és úgy érezte, nem hagyhatja egyedül a családját. A kapusedző a szerződésbontás után hazautazott Szerbiába, és én is hazatértem még mielőtt a határokat nem zárták le, majd újból karanténba kerültem. Az első házi karanténban töltött időszak alatt nem tudtunk edzést tartani, vagy bármi mást csinálni, de se nem mentettek fel, se nem távolítottak el – mondta az olasz szakember, akinek a távozását a Honvéd válogatottját is meglepte.

Sanniónak nem túl sok idő jutott Kispesten, hiszen 2019 májusának végén került a kispadra, ahol így 10 hónapot sem tölthetett el, ráadásul eltiltások és otthoni karatén is gátolta az utóbbi hetekben-hónapokban munkáját – összesen pedig 296 nap és 36 tétmérkőzés jutott neki a Honvédnál.

A Honvédtól menesztett Sannino ennél szinte csak nagyobb pofonokat kapott