A Honvéd MFA 18 éves belső védője, Temesvári Attila vasárnap elhagyta az NB I-es csapat törökországi edzőtáborát, hogy próbajátékra jelentkezzen a Premier League-ben érdekelt Fulhamnél.

– Hirtelen jött az egész, az első felkészülési mérkőzésünk után jött be a szobámba Nagy László klubmenedzser, hogy  várnak a Fulhamnél, hatalmas lehetőség és szeretnék élni vele – kezdte Temesvári Attila a honvedfc.hu-nak. – Soós Kálmánon keresztül jött ez a lehetőség, a Magyar Futball Akadémia videóelemzője, Varga Samu készített egy tízperces összeállítást az őszi szezonomról, s ez alapján hívtak meg, négy edzés és egy mérkőzés vár rám.

Az utánpótlás korú játékost a klubhonlap szerint egy másik angol csapat is kinézte magának, ám ő egyelőre “csak” a Fulhamhez utazik el.

– Egy fiatalnak mindig a szeme előtt lebegnek a különböző célok. Elsősorban előbb stabil NB I-es játékos szerettem volna lenni és utána külföldre igazolni, de akkor sem leszek szomorú, ha már most összejön a szerződés. Mindent meg fogok tenni ennek érdekében az előttem álló öt napban. Talán jobb is, hogy hirtelen jött a lehetőség, nincs idő izgulni, összepakoltam, és már mehetek is.

A focicuccom itt volt, és bár civil ruha nincs nálam, nem gond, mert futballozni megyek, nem turistának. Készen állok a feladatra.