Mint ismert, az NB I 16. fordulójának szombat esti zárómérkőzésén a Honvéd 0-0-s döntetlent játszott az Újpest elleni fővárosi rangadón.

A találkozót megelőzően a kispestiek stábja ott volt a legfontosabb pillanatoknál, többek között az öltözőben is, ahol Giuseppe Sannino vezetőedző a következő lelkesítő beszéddel motiválta az övéit a kezdősípszó előtt.

Srácok, nagy különbség van meccs és meccs között. Ez a derbi a bajnokság állásától függetlenül is különösen fontos, több szempontból is. Elsősorban azért, mert az utolsó meccsünk idén. Ez egy nagy rangadó, ami után rólatok fog beszélni az egész város. Ugye a részesek akartok lenni ennek? Ennek most rólatok kell szólnia! Ez nem egy sima meccs. Teljesen független a bajnokságtól. Azt hiszem, elég elszántak vagyok és ott van bennetek a szenvedély. Nektek nem kell edző, akár el is mehetnék most, mert érzitek ennek a súlyát. Éreznetek kell! Gyerünk srácok! – mondta az olasz szakember.

Kulisszák mögött

Az Újpest elleni, évzáró mérkőzésünk előtt benéztünk kicsit az öltözőbe, hogy megtudjuk, hogyan is zajlanak a bajnoki meccs előtti utolsó simítások. Ha lemaradtatok volna az Aranyoroszlánok 🦁 szerdai adásáról, most az alábbi videóban ti is beleshettek velünk a színfalak mögé! ❤️🖤

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2020. január 10., péntek