Ismét beigazolódott a csakfoci.hu korábbi információja: a Budapest Honvéd a hivatalos oldalán jelentette be, hogy

kétéves – hosszabbítási opcióval ellátott – szerződést kötöttek José Antonio Delgado Villarral,

aki 2018 februárja óta erősítette a pozsonyi Slovant.

A Nono néven ismert középpályás háromszoros szlovák bajnoknak és kétszeres kupagyőztesnek mondhatja magát, korábban pedig a spanyol utánpótlás-válogatottban is játszott, de korábban másfél évet lehúzott a Diósgyőri VTK-nál is.

– Nono személyében egy győztes mentalitású játékos érkezett hozzánk, aki játszott a spanyol első osztályban is. Az elmúlt években a Slovan meghatározó játékosa volt, ahol több bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett. Egyszer már szerepelt Magyarországon, de hiányérzettel távozott. Szeretne bizonyítani és sikereket elérni itt is – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

– Egy új kihívás következik a karrieremben, örülök és várakozással tekintek az előttünk álló időszak elé. Alig várom már, hogy elkezdhessem az edzéseket a Honvéddal, az új csapattársakkal. Azon leszek, hogy a legjobbamat nyújtsam a klubért, élvezzem az itt töltött időt és legyünk együtt sikeresek a bajnokságban és a kupában. Szeretném, ha nagy dolgokat vinnénk véghez a Honvéd új stadionjában – mondta a szerződés aláírását követően Nono.

Raktárosból lett az NB I egyik legjobb kapusa: “Az elején azt hittem, enyém a világ, mert a Fradiból jöttem” – interjú