A Budapest Honvéd vezetőedzője, Supka Attila a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek adott nyilatkozatában kifejtette: úgy érzi, hogy Lanzafame és Eppel pótlását megoldotta a csapat, ugyanakkor nem lehetnek elégedettek az összes csatáruk teljesítményével.

– A támadóinkat a saját belső köreinkből tudtuk valamilyen szinten pótolni, Danilo és Holender, én azt mondom, jó teljesítményt nyújtott az ősz folyamán. 

N’Gog múltjából kiindulva, természetesen többet várunk tőle, és ezt el is mondtuk neki.

Az utolsó mérkőzésen, az Újpest ellen én láttam, hogy a képességei alapján biztos, hogy sokat fog tudni nekünk segíteni a felkészülési időszak után. Mivel nyáron nem volt olyan időszaka, amikor komoly munkát végzett volna, én bízom abban, hogy a mostani felkészülés után Danilóval vagy Holenderrel tudnak egy olyan párost alkotni, amely eredményes lehet, és tudja rúgni a gólokat, és több gólt tudunk szerezni, mint az elmúlt fél szezonban.

Később a célokra, és a szükséges igazolásokra is kitért.

Ebben a csapatban benne van, hogy a nemzetközi porondért küzdjön. A célunk, hogy ezt elérjük, de ehhez az kell, hogy megtaláljuk azokat a játékosokat, akikkel pótolni tudjuk Hidi Patrikot, Vadócz Krisztiánt, és ha a belső védő pozícióba tudunk még hozni játékost, akkor reális esély lehet arra, hogy ismét elérjük azt az eredményt, amit tavaly.

Supka azt is hozzátette, hogy a játékosai fizikuma két hétnyi téli szünet alatt nem tud leépülni, így külön programot nem is írtak nekik elő erre az időszakra.