Ugyan egy elhalasztott mérkőzés pótlása még hátra van a Budapest Honvéd őszi szezonjából, ám a Budafok elleni találkozótól függetlenül elmondható, hogy az elvárásokkal szemben jóval gyengébbre sikerült a kispestiek elmúlt fél éve, akik jelenleg a kiesést jelentő 11. helyen állnak a tabellán.

A piros-feketék Bódog Tamás irányításával kezdték a szezont, december eleje óta viszont ismét Pisont István ül a kispadon, és információink szerint

megvan a lehetősége annak, hogy a téli felkészülést is már új vezetőedzővel kezdi meg a Honvéd.

Úgy tudjuk, nem zárható ki Pisont végleges maradása sem, hiszen az ő teljesítményét is értékelik majd 4 meccs elteltével, hiszen egy meggyőző teljesítmény esetén – mind pontszámban, mind játékban – megkaphatná az esélyt a folytatásra, de mivel például az Újpest ellen fontos meccset veszített, így azért az összkép nem lehet tökéletes. A zsúfolt bajnoki menetrend és a korai, “tavaszi” kezdés miatt a kispesti vezetőknek nincs sok idejük, gyorsan döntést kell hozniuk arról, ki irányítson tavasszal: maradjon Pisont, vagy új edző érkezzen.

A váltás lehetőségét a topolyai tulajdonos, Zsemberi János múlt heti nyilatkozata is jól mutatja, aki Szabó Zoltán tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálát követően elmondta, hogy a szakember közel állt a megállapodáshoz a Honvéddal, ahol vezetőedző lett volna.

A csakfoci.hu úgy értesült,

amennyiben nem Pisonttal képzeli el a tavaszt a Honvéd, akkor a legfőbb jelölt a kispestiek kispadjára Kuttor Attila,

aki november elején három év elteltével távozott a Mezőkövesd Zsóry FC-től, amelyet az előző idényben bajnoki negyedik helyig és Magyar Kupa-döntőig vezényelt.

Információink szerint informálisan már megkezdődtek az egyeztetések, így akár napokon belül is hivatalossá válhat a kinevezés, amennyiben megszületik a megállapodás Kuttor és a Honvéd között. Ezt nehezítheti, hogy Kuttor alaposan átgondolja, milyen ajánlatra mondjon igent. Úgy tudjuk, néhány hete a DVTK-val is komolyabban egyeztetett a szakvezető, ám ott anyagi és szakmai kérdésekben is nagyok voltak az eltérések, egyelőre kérdéses, a kispesti vezetők által felvázoltak mennyire nyerik el a tetszését.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Bognár 25 fő alá csökkentené a Paks keretét, egyelőre nem lesz mindkét Bobálból légiós – hazai átigazolási hírek