Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője elmondta, a sorozatban négy bajnoki vereséget (legutóbb Debrecenben, kétgólos vezetésről kaptak ki a kispestiek) követően ők is értetlenül állnak a rossz eredmények előtt.

Többször előfordult velünk, hogy a mérkőzések bizonyos szakaszai között is nagy különbségek mutatkoztak a teljesítményünkben, nagyon sok gólt kaptunk és olyan találkozókat veszítettünk el, amelyekre nagyon nehéz konkrét magyarázatot találni mivel összetett a probléma. Rossz döntések, egyéni hibák és sajnos hozzáállásbeli problémák is előfordultak ebben az időszakban, amelyeknek ez a negatív sorozat lett az eredménye.

Kun azt is elárulta a honvedfc.hu-nak, milyen döntéseket hoz a klubvezetés, hogy változásokat generáljon a csapat teljesítményében.

Valóban nehezen indult a szezon, de utána volt egy jó sorozatunk és a 8. fordulóban 13 pont állt a nevünk mellett. Sajnos ehhez az elmúlt 4 fordulóban egyet sem tettünk hozzá, amivel nagyon nehéz helyzetbe hoztunk magunkat. Az elmúlt napokban többször is egyeztettünk a vezetőedzővel és a játékosokkal is arról, hogy miként tudunk kijönni ebből a negatív sorozatból. Muszáj már az MTK ellen sikeresnek lennünk.

Alkalmaztunk minden eddiginél szigorúbb szankciókat, mind a játékosok mind a stáb esetében. Több játékos esetében is úgy döntöttünk, hogy az első csapattal edzenek, de kikerülnek a meccskeretből.

Rövid távon eredményeket várunk el mindenkitől!

Az idény előtt a tabella első felébe várta mindenki a csapatot, ehhez képest éles a kontraszt és nagy az elégedetlenség a szurkolók körében is – az ügyvezető szerint az alábbiak szerint lehet visszaszerezni a bizalmat.

Eredményekkel. Valamint azzal, hogy mindenki alázattal és megalkuvás nélkül küzd és dolgozik a csapatért, a klubért és természetesen a szurkolóinkért. Az elvárás az, hogy minél előbb odakerüljünk a tabella első felébe és ott is maradjunk stabilan – fűzte hozzá Kun Gábor.