Korábban beszámoltunk arról, hogy a Budapest Honvéd több játékosának és néhány stábtagnak is pozitív lett a koronavírustesztje, a pozitív mintákat követően pedig újabb teszten estek át az együttes és a stáb tagjai, hogy csak negatív eredménnyel rendelkező labdarúgó, illetve stábtag legyen ott a Paks elleni, szombaton 17:00 órától kezdődő bajnokin – írja a honvedfc.hu.

Biztosan hiányzik majd a meccsről Bódog Tamás, ugyanis a szakvezető tesztje is pozitív eredményt hozott, így a többiekhez hasonlóan ő is karanténba került.

Bódog Tamás távollétében Vezér Ádám kapusedző irányítja majd a csapatot a Paks elleni találkozón.

– Jól vagyok, szerencsére nincsenek tüneteim, és mivel a stábomból többen is pozitív mintát produkáltak, benne volt a pakliban, hogy én is megfertőződöm. Folyamatosan egyeztetünk a csapat mellett dolgozó, egészséges stábtagokkal, hogy a lehető legjobban felkészítsük az együttest, és készen álljunk minden helyzetre a mérkőzésen is. A játékosok tudják a feladatukat, a csapat jó karakterekből áll, nincs rossz érzésem ezzel a helyzettel kapcsolatban. Vezér Ádám meccsel majd helyettem, az ő habitusa mindenképpen lendület ad majd a csapatnak. Bízom a csapatban és a segítőimben, én pedig itthonról támogatom a srácokat – mondta Bódog Tamás a klubhonlapnak.