Felkészülési mérkőzés, Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Budapest Honvéd FC–Topolya (szerbiai) 0–2  (Tumbasevics 6., Rovcanin 24.)

A felkészülési mérkőzésen a vendégek gyorsan előnybe kerültek, a hatodik percben egy szöglet után Janko Tumbasevics fejelt a hálóba, s bár a találkozó kiegyenlített játékot hozott, sőt a kispestiek több szép támadást is vezettek, gólt mégis csak a Topolya tudott szerezni. Kettőt is, miután a 24. percben egy bal oldali beadásra Rovcanin érkezett tisztán, és a jobb alsó sarokba továbbította a labdát – derül ki a honvedfc.hu összefoglalójából.

A félidő hátralevő részében inkább a Honvéd-helyzetek sorjáztak, de Jorgics kapus két N’Gog-lövést is hárított, Vadócz távolija mellászállt, míg Kálnoki-Kis fejese egy védőről pattant szögletre. A legnagyobb lehetőség a 32. percben adódott, amikor egy N’Gog, Gazdag összjáték után középpályásunkat a földre vitték a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A büntetőt a labdát villámgyorsan felkapó Kukoc végezte el, „panenkás” megoldással próbálkozott, a labda azonban a gólvonal előtt már lepattant, s a visszavetődő kapus megkaparintotta azt.

A második félidő visszafogottabb futballt hozott, többnyire a Honvéd birtokolta a labdát, Uzoma szerzett egy lesgólt, Jorgics kapus pedig N’Gog és Egerszegi kísérletét is hárította, többször pedig egy-egy pontatlan passzon akadtak el az akciók, így hiába a mezőnyfölény, nem sikerült a szépítés. A hajrában előbb Horváth András védett egy lövést, míg az utolsó percben egy felpördülő labda N’Gog elé került, fejese viszont mellément, majd a játékvezető lefújta a mérkőzést.