Tíz nappal azután, hogy véget ért az NB I 2017-18-as szezonja, a Honvéd múlt héten kedden megkezdte a felkészülést a következő bajnoki évadra és az Európa Ligára. A csapatnak egyszerre majd két fronton kell helytállni, ezért feszített tempóban zajlik a felkészülése, amely során több csapattal is barátságos mérkőzéseket játszanak.

A kispestiek ezen a héten szerdán a BL-győztes középpályás korábbi csapatával meccseltek Milánóban. A folytatásban jövő héten csütörtökön Ausztriába utaznak, ahol az orosz FC Orenburggal találkoznak, valamint szombaton az izraeli Beitar Jeruzsálem ellen zárt kapuk előtt játszanak a Telkiben, míg július 4-én a szlovák Nitra és július 7-én a Zlate Moravcét fogadják hazai pályán.

Plusz egy meccs

Szerb sajtóhírek szerint a Honvéd június 25-én egy újabb ellenféllel csap össze. A hotsport.rs úgy tudja, hogy a kispestiek a szerb rekordbajnok Partizan Belgráddal mérkőzik meg a szlovén Ptujban.

Európa Liga

A Honvéd az Európa Liga első körében a macedón Rabotnickivel találkozik, az első mérkőzését július 11-én játsszák, a visszavágókat július 17-én rendezik meg. A második kör első mérkőzéseit július 26-án, a visszavágókat augusztus 2-án játsszák.