Mayron George személyében 13-szoros válogatott támadó a Honvéd első Costa Rica-i légiósa – viszont nem az első közép-amerikai, hiszen korábban Kispesten futballozott a 99-szeres panamai válogatott Anibal Godoy, aki most Baráth Botonddal egyetemben az amerikai ligában szerepel –, s korábban Görögországban, Dániában és Norvégiában is szerepelt – írja a honvedfc.hu.

A 26 esztendős támadó már 21 évesen Európába igazolt – előtte otthon 89 bajnokin 18 gól és 10 gólpassz volt a mérlege –, a görög OFI Kréta légósaként futballozott először a kontinensen majd észak felé vette az irányt. A dán bajnokságban 82 mérkőzésen 22 gól és 3 gólpassz a mérlege, átlagosan 188 percenként talált be. Az őszi szezonban a norvég Valerenga kölcsönjátékosa volt, tavasszal pedig a kispestieknél szerepel majd.

Jó lehetőség számomra, hogy a Honvédhoz szerződtem, olyan csapatot szerettem volna, ahol minél több játéklehetőséghez jutok, a Honvéd pedig nagyszerű klubnak tűnik, amelyet remek emberek vesznek körül. Alig várom, hogy megismerjem a csapattársakat és elkezdjük a közös munkát a stábbal. Igyekszem majd a lehető legtöbbet hozzátenni a csapat sikeréhez. Természetesen ismerem a legendás Puskás Ferencet, mint ahogyan szerintem mindenki a futball világában. Tudom, hogy a Honvédban játszott és már csak ezért is megtiszteltetés számomra az, hogy itt lehetek. Nagyszerű érzés abban a klubban játszani, ahol egykor ilyen kiváló játékos is szerepelt. Micsoda történelmet írt! Ami engem illet, nem szeretek sokat beszélni magamról, hamarosan megismernek majd a szurkolók.

Látni fogják, hogy elkötelezett vagyok a csapat iránt, keményen dolgozom a klubért, és mivel csatár vagyok, természetesen gólokat szeretnék majd szerezni!

Minden meccsen a legjobbamat akarom nyújtani. Az első célom, hogy sikeresen mutatkozzak be a Honvédban, gólokat szeretnék lőni és segíteni a csapatot! – mondta a klubhonlapnak Mayron George, aki a kispestiek második téli igazolása Hidi Patrik után.