Korábban már beszámoltunk arról, hogy George F. Hemingway tulajdonos elmondása szerint “200” játékost nézett meg a Budapest Honvéd az átigazolási időszakban, valamint további erősítéseket terveznek az Európa Liga-selejtezőjére is készülő csapatnál. A legfontosabb cél pedig az, hogy Eppel és Lanzafame távozása után a támadósorba érkezzen mindenképpen új játékos – házon belül ugyanis egyelőre nem tudja megoldani a kispesti gárda a pótlásukat, így egyedül a brazil Danilóra építhet egyelőre Supka Attila vezetőedző.

Az viszont evidens, hogy bár három-négy fiatal támadó is kopogtat az első csapat ajtaján, többségük még nincs kész 90 percre az NB I-ben, miközben a három kezdőcsatárunkból kettő távozott. Továbbra is csak minőségi játékost kívánunk igazolni, így az a feladatunk, hogy találjunk még egy, vagy két erősítést jelentő támadót – mondta erről a napokban a kispesti tulajdonos.

A csakfoci.hu információi szerint elképzelhető, hogy egy volt játékosukkal is enyhítenék a Honvédnál a csatárhiányt. Úgy tudjuk, hogy a kispestiek felvették a kapcsolatot a 22 éves csatárral, Bobál Gergellyel, aki februárban távozott a Bozsik-stadionból, hogy az NB II-es Csákvár mezét húzza magára.

Értesüléseink szerint a játékos is nyitott lenne a váltásra, de a két klubnak is egyeztetnie kell még. Bobálnak még egy van hátra a szerződéséből Csákváron, így ha a Honvéd szeretné megszerezni, akkor korábban rögzített, információink szerint mintegy 15 millió forintos kivásárlási árat ki kell fizetnie érte. A csatárért azonban a Honvéd mellett más NB I-es klubok is érdeklődnek.

Bobál a mögöttünk hagyott szezonban 17 tétmeccsen játszott és 10 gólt szerzett a Csákvár színeiben.