Frissítés

Péntek délelőtt a DAC Dunaszerdahely hivatalosan is bejelentette a 22 esztendős horvát középpályás, Andrija Balic érkezését.

„Andrija kölcsönvétele lehetőséget jelentett a keret megerősítésére. A minősége és a tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Bízunk benne, hogy képes lesz megmutatni a tudását sárga-kékben és segít a céljaink elérésében. Ehhez sok sikert kívánunk neki” – nyilatkozta a klubhonlapnak Jan Van Daele sportigazgató.


Korábban írtuk

Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Budapest Honvéd kölcsönveheti az olasz élvonalbeli Udinese középpályását, Andrija Balicot, aki az előző félévben a Serie B-s Perugia kölcsönjátékosa volt, ám nagyon kevés játéklehetőséget kapott, így máshol folytathatja pályafutását.

A calciogrifo.it információja szerint azonban könnyen előfordulhat, hogy a horvát labdarúgó

a magyar csapat helyett a szlovák első osztályú DAC Dunaszerdahelynél köt ki.

A lap úgy tudja, Balic jelenleg inkább a felvidéki együttest részesíti előnyben a kispestiekkel szemben.

Balic hazájában a Dugopolje és a Hajduk Split utánpótlásában nevelkedett, majd 2014-ben, 17 évesen került a splitiek felnőtt keretéhez, két évvel később pedig leigazolta őt az Udinese, amely ugyan a holland Fortuna Sittardnak, majd pedig a Perugiának is kölcsön adta, de két és fél idényen keresztül a Serie A-ban is bizonyíthatott.

A horvát középpályás az olasz élvonalban 33 alkalommal lépett pályára és rögtön az első szezonjában gólt lőtt az Internek az 5-2-es vereséggel végződő bajnokin.