Hidi Patrik és Mayron George után könnyen lehet, hogy újabb játékossal erősít a téli átigazolási szezonban a Budapest Honvéd FC.

Honlapunk értesülései szerint az NB I-es klub az olasz élvonalbeli Udinese középpályását, Andrija Balicot veheti kölcsön a szezon végéig.

A horvát labdarúgó jelenleg a másodosztályú Perugia kölcsönjátékosa, ám az őszi idényben nagyon kevés játéklehetőséget kapott, csupán 590 percet töltött a pályán. Úgy tudjuk, a tárgyalások már zajlanak a két klub között, és amennyiben megegyeznek, úgy napokon belül bejelenthetik a középpályás érkezését.

Balic hazájában a Dugopolje és a Hajduk Split utánpótlásában nevelkedett, majd 2014-ben, 17 évesen került a splitiek felnőtt keretéhez, két évvel később pedig leigazolta őt az Udinese, amely ugyan a holland Fortuna Sittardnak, majd pedig a Perugiának is kölcsön adta, de két és fél idényen keresztül a Serie A-ban is bizonyíthatott.

A horvát középpályás az olasz élvonalban 33 alkalommal lépett pályára és rögtön az első szezonjában gólt lőtt az Internek az 5-2-es vereséggel végződő bajnokin.