Mint arról beszámoltunk, Ugrai Roland személyes okokra hivatkozva kérte eddigi klubját, a görög Atromitosz csapatát, hogy engedjék haza Magyarországra, majd meg is állapodtak vele a szerződésbontásról.

Ugraira – aki Görögországot megelőzően a Diósgyőrben, a Haladásban és a Ferencvárosban is szerepelt – az utóbbi időben nem igazán számított Szavvasz Pantelidisz vezetőedző, legutóbb január 14-én, a Volosz elleni kupameccs visszavágóján, csereként beállva 28 percet játszott. A 27 éves támadó másfél év alatt összesen 24 tétmeccsen lépett pályára a görög első osztályban, ezeken 5 gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett.

Ugrai jelenleg Magyarországon tartózkodik,

a csakfoci.hu információi szerint a 27 éves csatár esetében a hazai piacon elsősorban a Honvédnál merült fel a neve. Úgy tudjuk, az ötszörös válogatott csatár sorsa napokon belül eldőlhet.

A kispestiektől a télen két, a támadóposztokon bevethető játékos (Änis Ben-Hatira és Vladiszlav Kulacs is távozott, a francia David N’Gog sorsa is függőben van (ő a vietnami Ho Chi Minh City FC-nél szerepelt próbajátékon), így a piros-feketéknél szükség lehet egy tapasztalt futballistára.

NB I: Fontos változások jönnek a következő szezontól – a részletek