Mint arról beszámoltunk, 0-0-ás döntetlennel ért véget a Videoton és a Ferencváros szombati, felcsúti rangadója az NB I-ben. A helyzetek alapján a győzelemhez közelebb állt FTC vezetőedzője, Thomas Doll a meccs alatt – szokásához híven – nagyon együtt élt a játékkal, voltak heves reakciói egy-egy meccsszituáció, kimaradt lehetőség, vagy épp az általa vitatott játékvezetői döntést követően.

A német szakemberben a lefújás utánra is maradt a feszültségből, ez jól látszott azon a jeleneten is, ami rögtön a mérkőzést követően zajlott le: Doll a pályára sétált, gratulált több játékosnak is saját, illetve az ellenfél csapatából, majd Bognár Tamás bíróhoz érve gesztikulált és a játékvezető felé mutogatott, majd miután kollégái közül többen is közbeléptek, még az M4 kamerájába is odamondott valamit Bognárra mutatva. Egyik másodedzője, Máté Csaba még a kamerát is letakarta a jelenet végén.

A találkozót követő televíziós interjúban is megmaradt Doll feszültsége, volt olyan kérdés, amelyre csak egy tőmondatban válaszolt, de szóba került az a jelenet is, amelyet feltehetően Bognárnál is reklamált a tréner, azaz Paintsil lerántása és az elmaradt 11-es a meccs elején.  Doll “villámló” tekintettel fejezte be nyilatkozatát.

Az M4 Sport videóin a meccs utáni jelenet és a nyilatkozat: