Mint ismert, kedden a Ferencváros második ausztriai edzőtáborozásának első felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott az olasz világbajnok, Mauro Camoranesi irányította szlovén élvonalbeli NK Tabor Sezanával.

Az NB I-es bajnoki címvédő egyenlítő találatát Sigér Dávid szerezte a fordulást követően, a középpályás Eldar Civic beadására vetődött be középen és a bal alsóba fejelt.

– Inkább Eldart dicsérném, az ilyen góloknál azt szoktam mondani, hogy legalább 70 százalékban a beadó játékos érdeme a találat – kezdte értékelését Sigér a fradi.hu-nak. – Annyira tökéletes helyre jött a labda, hogy nekem igazából csak bele kellett tenni a fejemet, hogy a kapu felé irányítsam. Örülök, hogy a második félidőben góllá érett a mezőnyfölényünk. Úgy éreztem, hogy jobb erőben vagyunk, az is érződött, hogy a Tabor Sezana magasabb minőséget képvisel, mint az előző ellenfeleink. Szerintem ez a mérkőzés nagyszerűen szolgálta a felkészülésünket. Fokozatosan kapjuk a terhelést, egyre nő a riválisaink erőssége is. A Tabor Sezana ellen a csapat egyik fele 60, a másik 30 percet játszott, holnap ez fordítva lesz, a lényeg, hogy a két nap alatt mindenki megkapja a 90 perces terhelést.