Mint ismeretes, a Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a litván bajnok Suduva csapatával az Európa Liga-selejtezőjének első felvonásán. A találkozó után a Fradi középpályása, Sigér Dávid csalódottan nyilatkozott.

Igazából csak amiatt van hiányérzetem, hogy nem tudtunk gólt rúgni. Uraltuk a mérkőzést, az történt, amit akartunk – kezdte értékelését az M4 Sportnak Sigér Dávid. – Az ellenféltől azt kaptuk, amire számítottunk. Abból tudtak helyzetet kialakítani, hogy elrúgták a labdát oldalról és azokat megcsúsztatták, majd érkeztek, plusz a szabadrúgásokból. 

Az első félidőnek a legelején volt egy-két olyan pillanat, ami elég necces volt, de azonkívül úgy érzem, uraltuk a játékot.

Sokkal több lehetőséget alakítottunk ki, csak valahogy a végén nem sikerültek az utolsó passzok, és ellenfél védői hősiesen mentettek – fogalmazott a Fradi középpályása, aki a riporter kérdésére kitért arra, hogy a pontatlanságok esetleg koncentrációs problémákra vezethetők vissza. – Nem gondolnám, hogy így lenne. Igazából úgy gondolom, a társak is megpróbáltak mindent. Készülni kell a visszavágóra, meg kell nézni, mit csináltunk jól és mit nem.

Végül az egy hét múlva esedékes visszavágóról is szót ejtett.

Gólokban több kell, és azt gondolom játékban is, de megnézzük, miben lehet még fejlődni.

Rebrov: “Mérges vagyok, de nincsenek rossz formában a csatáraink” – értékelés