Sergei Rebrov (Ferencváros): – A legfontosabb az, hogy visszajöhettek a szurkolók, akármilyen meccsen lépünk pályára, értük játszunk. Remek atmoszférában futballozhattunk, kontrolláltuk a meccset, lőhettünk volna több gólt is, de a lényeg, hogy megszereztük a három pontot, ezzel szép ajándékot szereztünk a szurkolóknak.

Nagy nyomást helyeztünk ellenfelünkre, és azért érdemeltük meg leginkább a győzelmet, mert nemcsak a gólokban, minden területen jobbak voltunk ellenfelünknél.

– Nem lesz könnyű, de a további meccseket is ilyen szellemiségben szeretnénk lehozni bajnokként.  Örülök, hogy nem vagyunk nyomás alatt három ilyen nehéz ellenfél ellen, mint az Újpest, a Fehérvár és a Mezőkövesd. Nehéz a bajnokságban minden találkozó, különösen szurkolók nélkül, örülök, hogy most visszajöhettek. Fontos, hogy a bajnoki címtől függetlenül is megnyerjük ezeket a mérkőzéseket, persze sérülések nélkül. Természetesen ebben a ritmusban, hogy ilyen sűrűn vannak a meccsek, benne van a sérülés kockázata, mert minden edző szeretné a legjobb csapatát játszatni. Szerintem mindenki jól játszott, nem akarok senkit kiemelni. Hogy mit üzennék a szurkolóknak? Azt, hogy továbbra is ilyen keményen dolgozom a Fradiért. Örülök, hogy egy ilyen történelmi klub részese vagyok! (fradi.hu)

Predrag Rogan (Újpest):Igen, ezt a mérkőzést most letudtuk, és azonnal készülnünk kell a következőre a Zalaegerszeg ellen. Ma jobb volt a Ferencváros, jobban játszottak, ennek köszönhető az egyetlen találatuk. De szeretném a játékosaimnak is megköszönni a küzdelmet és a kitartást, amit a pályán mutattak. Ahogy mondtam, ez már egy lezárt fejezet, rögtön a következő találkozóra készülünk. Nem gondolunk a kiesésre, hiszünk magunkban, hiszünk a játékosokban, koncentrálunk a maradék összecsapásokra. (ujpestfc.hu)

NB I: Banai mentette meg az Újpestet a kiütéstől; ismét Boli döntött a derbin – videó