Mint ismeretes, a Ferencváros bravúros döntetlent ért el az Espanyol ellen az Európa Liga H csoportjának első mérkőzésén. A talákozó után a Fradi vezetőedzője, Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

Ez egy nagyon erős mentális csata volt. Az első tizenöt percben tökéletesen játszottunk, és utána jobban oda kellett tennünk magunkat. Úgy gondolom, szurkolók is örülhetnek, mert ez egy nagyon nehezen kiharcolt egy pont volt – kezdte Szergej Rebrov a meccs utáni értékelését a Sport TV-nek. – Az a dolgom edzőként, hogy elhitessem a játékosukkal, hogy helyük van itt, én is játszottam a Bajnokok Ligájában. Egy olyan csapattal játszottunk, akik a spanyol bajnokságban nagyon sokszor szereplnek. A gólig egyértelműen jól tudtuk kontrollálni a mérkőzést. A legtöbb játékosnak ez volt az első ilyen élménye. Nagyon nagy koncentrációt kellett helyeznünk a védekezésre. Otthon egy teljesen más mérkőzést tudunk játszani.

Nagyon megérdemelten tettük zsebre ezt az eredményt. A Dinamo Zagreb elleni rossz tapasztalatok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy képesek legyünk így védekezni, ami így egyértelműen fárasztó volt.

Az ukrán tréner a meccs utáni sajtótájékoztatón újságírói kérdésre kitért Isael lecserélésére, valamint arra is reagált, mennyire volt elégedett a játékosai magabiztosságával.

Isael az előző hónapban csak néhány percet játszott, sokat dolgozott, de ma ennyi volt benne. Boldog vagyok, hogy mindent megtett a csapatért, de még nem százszázalékos. A magabiztosság a játék része. Az első részében a meccsnek, láttuk, hogy ez egy új tapasztalat a számunkra. Meg kellett őriznünk az eredményt egy nagyon erős csapattal szemben, amely kiválóan futballozott, jól kontrollálta a labdát, ezért nagyot kellett küzdenünk védekezésben. A második félidőben próbáltunk kontrázni, de az már kevésbé sikerült – idézte Rebrov szavait a fradi.hu.

Hozzátette, a kapott gólnál ő sem látta pontosan, mi történt, még vissza kell majd néznie a felvételeken.

15 év után bravúrponttal kezdte az EL-csoportkört a Fradi: Döntetlen az Espanyol ellen – videó