Nem maradt következmények nélkül Böde Dániel hétvégi esete: a rutinos támadót a Mezőkövesd elleni meccsen cserélte le vezetedzője. Böde láthatóan nagyon rosszul fogadta a döntést, szóban és teátrálisan is jelezte elégedetlenkedését.

Böde Dániel durcás volt, de Rebrov már látott ilyet

Kicsit durcás volt lecserélése után Böde Dániel, aki valószínűleg nem imát mormolt az orra alatt.Simek Péter megérti a támadót, edzője, Sergei Rebrov szerint viszont Bödének és a szurkolóknak is el kell fogadniuk a döntését. Részletek a Fradi–Kövesdről: http://bit.ly/2QhdPNs.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

Szerhij Rebrov, a vezetőedző a sajtótájékoztatón beszélt is Böde esetéről.

Rebrov a lecserélt Bödéről beszélt, Feczkó: “Nagybetűs csapat voltunk”, Horváth F.: “Bőrfocisokra van szükségünk” – értékelések

Az ügy azonban nem ért véget itt: elterjedtek olyan hírek is, hogy Bödével szerződést bontott a Fradi, de információink szerint erről nincs szó.

Ahogy arról az Origo.hu is beszámolt – honlapunk hasonlóan értesült -, ezen a héten nem készülhet társaival a játékos, AKI a kedd délelőtti gyakorláson már nem is vehetett részt.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az Origónak nyilatkozott is Böde sorsáról.

A hétvégi viselkedése miatt Szergej Rebrov vezetőedző erre a hétre felmentette Böde Dánielt az edzések látogatása alól. A büntetése azonban csak a Vidi elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal.

A Fradi tárgyal a csatárral, aki gólt fejelt a Vidinek az EL-ben – hazai átigazolási hírek