Szergej Rebrov (FTC):Ilyen időben több mint 80 percen át futballozni nem könnyű, nem vártuk, hogy ennyit kell majd tíz emberrel játszanunk. Kár, hogy a második gólt már nem sikerült megszereznünk, megvoltak a helyzeteink, de elégedett vagyok a csapat küzdőszellemével, megérdemelt győzelmet arattunk. Picit talán elfáradtunk a körülmények miatt a második játékrészben, jót fog nekünk tenni a szünet. Köszönöm a szurkolók támogatását! Nem tudom pontosan, milyen taktikával küldte pályára csapatát az ellenfél, mi nagyon jól helytálltunk ebben a helyzetben. Örülök, hogy a szurkolók az Európa Ligában is láthatják a csapatot, de nekünk továbbra is nagyon fontos az NB I.  A kihagyott 11-esről Bőlét kell majd megkérdezni, normális esetben Isael lőtte volna, utána pedig Szignyevics következett volna a sorban. 

Fernando Fernandez (DVTK):Összességében nagyon rossz eredményt értünk el.

Nagyon rosszul játszottunk az első félidőben, félt a csapat, könnyű labdákat veszítettünk, a gól előtt könnyen tört be a 16-oson belülre Ćivić, egyszerűen nem voltunk benne a meccsben.

A második félidőben más arcunkat mutattuk, helyzeteket alakítottunk ki, sajnos nem tudtunk egyet sem értékesíteni. Úgy terveztük, hogy minél kevesebb területet adunk az FTC-nek, mert nagyon jól használják ki azt. Egy negatív széria után érkeztünk Budapestre, az FTC nagyon erős csapat, ezért elsősorban az volt a célunk, hogy végig mérkőzésben maradjunk, és így is történt, megvolt a lehetőségünk. A védelem működött is, a fő gondot az jelentette, hogy nem tudtunk gólt szerezni. A bajnokság kezdete előtt is ismertük a sorsolást, az elejétől tudtuk, hogy az eleje nagyon nehéz lesz. Öt mérkőzés ment le a bajnokságból, a célunkat csak májusban tudjuk elérni. A válogatott mérkőzések miatti szünet szünet nem jön jókor, mert így csak egy héttel később tudunk kilábalni a hullámvölgyből. (dvtk.eu)

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Ferencváros – DVTK 1-0 (Szignyevics 37.) – piros lap: Isael (6.)

Beszámoló és videók itt!

A meccs krónikája percről percre itt – kattints!

Fradi: “Nem vagyok agresszív játékos” – Isael bocsánatot kért a buta villámpirosa miatt

Az NB I állása: