I. félidő:

Egy Zubkov-kapufa vezette fel a mérkőzés egyik legfontosabb jelenetét: a 6. percben – nem sokkal a jobb oldali lécen csattanó ukrán lövést követően – Isael lépett oda túl keményen Váginak, Bognár játékvezető pedig azonnal kiállította a brazil támadó középpályást. Vági megsérült, le is kellett cserélni, később kiderült, hogy a combjára kapott talpalás komoly gondot azért nem okozott.

Isael később bocsánatot kért nyilvánosan is tettéért – kattints! 

Kapufa, majd kiállítás a Fradi–Diósgyőr meccsen

Zubkov bődületes kapufája után Isael rendkívül rossz helyen taposta meg Vágit, amiért azonnali piros lapot kapott. A Fradi–Diósgyőr meccset itt tudod nézni: http://bit.ly/2ZN6KbH

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 1., vasárnap

A 25. percben tovább tetéződtek a Fradi bajai: Botkát rúgta meg a Vágit váltó Polgár, a bíró pedig büntetőt ítélt. Bőle lapos és gyengén helyezett 11-esét azonban kivédte Danilovic egy gyors mozdulattal.

Kimaradt ferencvárosi büntető

Büntetőhöz jutott az emberhátrányban játszó Ferencváros a DVTK ellen, Bőle Lukács lövését azonban védte Danilovic (0-0).A mérkőzést itt nézhetitek élőben: http://bit.ly/2ZN6KbH

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 1., vasárnap

A 31. percben nem sok híja volt, hogy a második hazai piros lapot is kiossza Bognár: Tamás Márk megrángatta az ukrán Zubkov mezét, aki “büntetésként” megrúgta a diósgyőri védőt. A játékvezető végül mindkét játékosnak sárgát adott.

Innen is volt azonban lelki ereje és lendülete a címvédőnek a vezetés megszerzéséhez. A 37. percben Civic egy jó csel után balról adott be, a leshatárról bemozgó Szignyevics pedig közelről a kapuba terelte a labdát (1-0).

Szignyevics gólja a Diósgyőr ellen

A kiállítás és a kihagyott tizenegyes után sem tört meg a Fradi, amely a 37. percben megszerezte a vezetést a Diósgyőr ellen.A második félidőt itt tudod nézni: http://bit.ly/2ZN6KbH

Közzétette: M4Sport – 2019. szeptember 1., vasárnap

Az első félidő végül úgy zárult le, hogy a tíz ember ellen futballozó DVTK a kaput sem találta el, sőt, nem is nagyon próbálta meg.

II. félidő:

A fordulás után a Fradi visszább vett a tempóból és várt a Diósgyőrre, amely ugyan picit többet próbált építkezni, de semmilyen veszélyt nem jelentett a kapura. Jól jellemzi a helyzetet, hogy az 58. percig kellett várni az első olyan miskolci kísérletre, amely kaput is talált – Tabakovic ívelt fejese nem okozott gondot Dibusznak.

A kevésbé eseménydús időszakban Zubkov alig a bal kapufa mellett elsuhanó lökete jelentett izgalmat, az FTC pedig kézben tartotta a meccset emberhátrányban is, köszönhetően a DVTK passzivitásának is.

A hajrára azért megélénkült a mérkőzés, a Diósgyőr az utolsó bő öt percben többször jutott el a kapuig, mint az előző 85-ben összesen. Tóth blokkolt lövésében vagy Brkovic fejesében több is lehetett volna, de gól már nem született. Az FTC tíz emberrel gyűjtötte be a három pontot, a DVTK viszont visszacsúszott az utolsó helyre az OTP Bank Ligában.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Ferencváros – DVTK 1-0 (Szignyevics 37.) – piros lap: Isael (6.)

A meccs krónikája percről percre itt – kattints!

Rebrov: “Elfáradtunk tíz emberrel, nem Bőlének kellett volna lőnie a 11-est” – a Diósgyőr félt a Fraditól

Az NB I állása: