Csütörtök este a Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el az Espanyol ellen az Európa Liga H csoportjában. A hétközi, nemzetközi kupameccs után a Fradi vasárnap a ZTE ellen lép pályára az NB I-ben, miután a második forduló halasztott mérkőzését pótolják be a csapatok.

Szergej Rebrov vezetőedző elégedett volt a hétközben mutatott játékkal, és biztos benne, hogy a következő csoportmeccsen még jobbak lesznek.

Az első húsz percben nagyszerűen futballoztunk, nálunk volt a labda, irányítottuk a mérkőzést, utána már jobban kellett koncentrálnunk az eredmény megtartására. Sokak számára ez volt az első alkalom ilyen szinten, ezért elégedett lehetek azzal, amit láttam, és ezért örülök neki, hogy ez a felfogásunk szembetűnő volt. A következő, hazai UEL-mérkőzésen még tapasztaltabbak leszünk már, de ott is nehéz feladatunk lesz – kezdte az ukrán tréner a fradi.hu-nak, majd kitért a vasárnap 17.00 órakor kezdődő találkozóra.

Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, telt ház előtt játszunk majd, mind a két csapat és a szurkolók is nagyon várnak már erre a találkozóra. Számunkra most az a legfontosabb, hogy minél előbb regenerálódni tudjunk, hosszú nap volt a csütörtöki, pénteken pedig még egy hosszú repülőút is fárasztotta a játékosokat. Mindentől függetlenül készen állunk az újabb kihívásra, és megfelelő állapotban leszünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk – fogalmazott a szakember.

Európa Liga: Ezért játszott szürke mezben a Fradi Barcelonában