A MOL Fehérvár elleni, szombati bajnoki rangadó előtt Szergej Rebrov is nyilatkozott a meccsről és az esélyekről, illetve válaszolt az újságírói kérdésekre.

Az első felvetés a Vidihez nemrég visszatért Nemanja Nikolicsról szólt, a Ferencváros vezetőedzőjét arról kérdezték, mennyire készül külön csapata a csatár játékára.

Lehet, hogy Nikolics egy fontos játékos a számukra, de én nem vele foglalkozom, mert a Fehérvár vele és nélküle is nagyon kemény ellenfél. Ugyanúgy készülünk rájuk, mintha nem történt volna meg ez az igazolás,

igyekszünk feltérképezni az erősségeiket és a gyengeségeiket, de leginkább magunkkal foglalkozunk. Másfél hét szünet után lépünk pályára, mivel ezúttal rövidebb volt a felkészülési időszak, az előző hetekben próbáltuk ezt bepótolni, hiszen nemcsak a következő mérkőzésben kell gondolkodnunk, hanem fel kell készülnünk az egész tavaszi szezonra – mondta Rebrov.

A szakember arról is nyilatkozott, mit gondol, miért a Fradi és a Fehérvár a közelmúlt két legnagyobb, legsikeresebb klubja Magyarországon.

Nem tudom megítélni, miért ez a két legnagyobb klub, én csak azt tudom, hogy mi miért vagyunk ott. Nekünk van a legtöbb szurkolónk, minket támogatnak a legtöbben, és hétről hétre keményen dolgozunk, ezért megérdemeljük, hogy ott legyünk a legjobbak között

– tette hozzá at ukrán tréner a fradi.hu cikke szerint.

Fradi-Vidi: Nikolics Dibusz mumusa lehet, közel 15 ezer szurkoló már biztosan érkezik – minden az NB I csúcsrangadójáról itt!