Szerda este a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében újra farkasszemet néz egymással a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC a Groupama Arénában. Mint ismert, a győztesre a Paksi FC és a Budafoki MTE párharcának továbbjutója vár a négy közé jutásért. A Vidi elleni összecsapás előtt a Fradi vezetőedzője, Szergej Rebrov beszélt a várakozásairól.

– Nincs két egyforma mérkőzés, ezért biztos vagyok benne, hogy szerdán minden más lesz, mint legutóbb volt – utalt a tréner a MOL Fehérvár és a Fradi február 7-én lejátszott budapesti, 2-0-s FTC-sikerrel végződő bajnokijára. – Ezúttal a MOL Magyar Kupában találkozunk, ahol egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, a vesztes búcsúzik, ennek szellemében lépnek pályára a játékosok is. Pozitívum, hogy a sorsolás nekünk kedvezett és ismét mi leszünk hazai pályán. Természetesen kielemeztük a Fehérvár elleni legutóbbi meccs tanulságait és az ellenfél játékát is, felkészülten várjuk a Fehérvárt.

Rebrov hangsúlyozta, hogy a Ferencváros számára fontos a Magyar Kupa is.

– Az előző két idényben idő előtt kiestünk a Magyar Kupából, tehát van mit javítanunk a korábbi szereplésünkön. A játékosok is tisztában vannak az elvárásokkal, pontosan értik, hogy miért fontos a csapatnak és a klubnak is a Fehérvár elleni mérkőzés. Szeretnénk felülmúlni a korábbi évek kupaszereplését, mindent megteszünk szerdán is, hogy versenyben maradjunk – zárta a klubhonlapon Rebrov.