Az ukrán ua-football.com készített rövid interjút a Ferencváros vezetőedzőjével, Szergej Rebrovval, akit arról faggattak, milyen érzés, hogy azzal a Dinamo Kijevvel is összesorsolták csapatát a Bajnokok Ligája-csoportkörben, amelynek korábban több éven keresztül játékosa és edzője is volt.

Mondhatom azt, hogy nem számít, milyen csapatokat kaptunk, ki fogunk menni a pályára és játszani fogunk. Természetesen jobb lett volna elkerülni a Dinamo Kijevet, de ellenük is ugyanúgy készülünk, mint a Barcelonára és a Juventusra. Hogyan lehetne másképp? Fel kell készülnünk a meccsekre, csak ez számít.

Ha kimutatom az érzelmeimet a mérkőzésre történő felkészülés során, azzal nem fogok segíteni a csapatnak. Hideg fejjel kell felkészítenem az együttesemet,

mint ahogyan az összes többi találkozó előtt. Nincs helye az érzelmeknek. Én ezt már megértettem, ezért minden csapatot ugyanolyan komolyan veszünk.

Az ukrán trénert arról is kérdezték, gondolt-e arra a sorsolás előtt, hogy a Dinamo Kijev a Fradi útjába kerül.

– A sorsolás előtt csak arra gondoltam, hogy rengeteg jó csapattal összekerülhetünk. Több orosz és ukrán együttes is van a csoportkörben, így láttam esélyt arra, hogy egyiküket megkapjuk. Csak ismételni tudom önmagam, a Bajnokok Ligájában a legjobb csapatok gyűlnek össze, nincs okunk a panaszra a sorsolás miatt. Nehéz lesz a dolgunk, de nincs könnyű ellenfél a BL-ben, harcolni fogunk és bizonyítani akarunk – zárta Rebrov.