Az alsóházban csatázó, jelenleg a 9. helyen álló DVSC-re nem vár könnyű mérkőzés az OTP Bank Liga 27. fordulójában, hiszen szombaton a bajnokaspiráns Ferencváros otthonában folytatja szereplését.

A közelmúltban játszotta 200. mérkőzését a debreceniek első csapatában a Loki saját nevelésű válogatott középpályása, Varga József, aki elárulta, nem feltartott kézzel mennek a Groupama Arénába, sőt.

Hazai pályán sikerült meglepni a Fradit, és az első egymás elleni meccsünkön is sokáig jól álltuk a sarat, de akkor 4-2-es vereséget szenvedtünk. Sok sérültünk volt akkoriban, nem tudtunk kellően frissíteni és elfogytunk a végére, ez vezetett ahhoz, hogy kikaptunk.

Ettől függetlenül láthatjuk, más csapatok is bizonyították már, hogy szervezett és egységes játékkal lehet eredményt elérni az Üllői úton. Így készülünk egész héten, és mindenképp úgy utazunk a fővárosba, hogy ponttal, pontokkal térjünk haza. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen, csak rajtunk múlik, hogy sikerül-e.

Minden pontnak hatalmas jelentősége van, valamennyi találkozó élet-halál harc az NB I-ben, de bízom benne, az elkövetkezendő hetekben olyan eredményeket tudunk elérni, hogy az idény végén a körülményekhez képest elégedetten zárjunk – nyilatkozta Varga a dvsc.hu-nak.

Dzsudzsák a gyilkos NB I-ről, Csercseszovról és a nem elég tökös Lokiról: “Úgy látom, a válogatottság nekem már nem adatik meg”