A csakfoci.hu elsőként írt arról, hogy a világbajnok Paul Pogba szenegáli válogatott bátyja, Florentin Pogba a Ferencvároshoz érkezik próbajátékra. A 28 éves bekk meg is jött, edzett, sőt meccset is játszott a zöldekkel (a Budafok elleni edzőmérkőzésen lépett pályára pénteken), de olasz lapértesülések szerint aligha kap szerződést Magyarországon – erről számol be a Sport Mediaset, mondván Pogba sikertelenül próbálkozott a Ferencvárosnál (azt nem írják, miért).

Az olasz lap ugyanakkor hozzáteszi, hogy így viszont a védő a Serie A-ban, nem is akármelyik csapatnál, hanem az AC Milannál köthet ki. A korábbi 7-szeres BEK- és BL-győztes klub komoly sérüléshullám kell, hogy megküzdjön, épp a védelmében, hiszen Mattia Caldara, Mateo Musacchio és Alessio Romagnoli is maródi, alig maradt a keretében hadra fogható bekk.

A portál szerint emiatt Leonardo, a Milan brazil sportigazgatója felveheti a kapcsolatot a szabadon igazolható Pogbával és képviselőivel, hogy felmérje, segítséget jelenthet-e a nehéz helyzetben a szenegáli játékos, aki korábban a francia Saint-Étienne mezét is viselhette, a nyárig pedig a török Gençlerbirliği légiósa volt.