Miközben a Fradi szurkolói többségében úgy szavaztak az egyik zöld-fehér internetes blogon, hogy Szerhij Rebrov jól tette, hogy kitette a MOL-Vidi elleni rangadóra készülő keretéből a csapatkapitányt, Böde Dánielt a hétvégi viselkedése miatt, addig ukrajnai forrásaink egy másik esetre hívták fel a figyelmet: a szakember ugyanis nem először járt el így. Ukrajnai beszámolók alapján kiderült, hogy a most éppen a PAOK-ot erősítő 31 éves, 51-szeres ukrán válogatott belső védő, Jevgenyij Hacseridi ugyanúgy megjárta, mint most Böde Dániel.

Hacseridi, aki alapembere volt Rebrov Kijevjének és együtt meneteltek a nemzetközi kupákban, valamint lettek bajnokok Ukrajnában, az edző mércéje szerint szintén elfogadhatatlanul viselkedett.

Rebrov ezek után nem szórakozott, kivágta a csapatból az akkor 9 millió eurót érő sztárt, ott sem érdekelte, hogy mi lesz a következő mérkőzésen, mondván a legfontosabb a rend a pályán és az öltözőben egyaránt.

Hacseridi egyébként utóbb beismerte hibáját és elnézést kért a szakembertől. Rebrov akkor azzal zárta le a történteket, hogy bár Hacseridi jó játékos, de mindenkinek egyenlőnek kell lennie és a legmegfelelőbben kell viselkednie a csapat érdekében.