Remekül kezdte a tavaszi szezont a Ferencváros középpályása, Fernando Gorriarán, aki a bajnokságban két gólt és egy gólpasszt, míg a Magyar Kupában egy félpályás gólt jegyzett az előző hetekben. Az uruguayi labdarúgó a Fradi hivatalos oldalának elmondta, nemcsak ő, hanem az egész csapat nagyon jól játszik az utóbbi időben, mindenki a legjobbját nyújtja.

Nagyon keményen dolgozunk, mindenki boldog, és ez látszik is a pályán. Külön öröm, hogy nekem jól megy de a legfontosabb az, hogy a csapat tovább tudja vinni ezt a teljesítményt.

Gorriarán hozzátette komoly önbizalommal rendelkezik a csapat, de nem szabad elszállniuk, nyugodtnak kell maradni.

Minden egyes találkozón meg kell őriznünk a hidegvérünket, ha szervezetten működünk, ilyen jól mennek a dolgok. Viszont nem csak a támadójáték az erősségünk, hiszen gólt sem kaptunk az elmúlt két bajnokin. Egyben van most a csapat, kiváló az összhang közöttünk, a legfontosabb az, hogy ez az összhang megmaradjon, és akkor sokra lehetünk képesek!

Kemény hetek várnak a Fradira, hiszen Szergej Rebrov csapatának a hétvégén az örökrangadó következik, majd a Magyar Kupában a Mol Vidi FC elleni első találkozó lesz terítéken.

Még nem a kupaösszecsapásra kell gondolnunk, hanem a bajnokira. Biztosan nehéz mérkőzés lesz, de ezért dolgozunk, hogy minden egyes alkalommal a legjobbunkat nyújtsuk. Bízom benne, hogy a kemény munka a pályán is megmutatkozik, győzni megyünk az MTK ellen! Először nyernünk kell a hétvégén, utána koncentrálunk a Vidi elleni mérkőzésre. Nem szabad előre tekintenünk, mindig a következő kihívás a legfontosabb – zárta Gorriarán.